2011_Situra 661k

SÍKIRÁNDULÁS

2011. február 6-ától 12-éig a hetedik és nyolcadik osztályos tanulókkal egy fantasztikus sítanfolyamon vehettünk részt Detvianska Huta-n.

Vasárnap reggel indultunk el Kosár Mónika igazgató néni, Tallósi Tímea tanító néni és Horváth Árpi bácsi társaságában az izgalmakkal teli kirándulásra. A szállásunk nagyon szép volt és tiszta, 10 szobába lettünk szétosztva, aminek nagyon örültünk. Az első nap az eséseket gyakoroltuk, és szétosztottak bennünket három csoportba. Aki esés nélkül tudott lecsúszni, azok Árpi bácsival mehettek a haladó sízők csoportjába, akik elestek, azok Tallósi tanító nénivel fejleszthették tovább sítudásukat, a teljesen kezdők pedig az igazgató nénivel maradtak. Olyan ügyesek voltunk, hogy a negyedik napon már mindenki felvonóval közlekedett, és önállóan csúszhatott le a pályán.

Esténként a szórakozás sem maradt el, első éjjel retró bulit szerveztek nekünk, mi az öltözetünkkel is igyekeztük a hangulatát fokozni. Az utolsó éjjel egy vetélkedővel és diszkóval zárult.

A többiek nevében is mondhatjuk, nagyon elégedetten térhettünk haza erről a síkirándulásról. A másik osztállyal is sikerült összebarátkoznunk, jobban megismerhettük egymást.

Köszönjük szépen ezt a remek kirándulást!

A 7. osztály