Karácsonyi zsibongó

 

Az év legszebb ünnepének közeledtével az 20101220 KaracsonyiZs 09kiskola tanulói és pedagógusai egyaránt izgalommal várták a már hagyománynak tekinthető karácsonyi zsibongót.

A tanító nénik tervezgetésbe kezdtek, hogy ebben az évben is meglepjék a tanulókat szebbnél szebb díszekkel és érdekesebbnél érdekesebb technikákkal. Minden előkészített asztalnál más és más, a karácsony hangulatát idéző tárgyakat készíthettek a gyerekek.

20101220 KaracsonyiZs 06kIzgalommal és érdeklődve járták végig a kultúrház termét, hogy feltérképezzék az idei lehetőségeket. Különböző technikákat sajátíthattak el, papírdíszeket, karácsonyi üdvözlőlapokat készíthettek, kipróbálhatták, hogyan lehet gyurmából mécses tartót készíteni. Idén sem maradhatott ki a már hagyománynak számító adventi koszorú megkötése sem, melyet a gyerekek saját elképzelésük és ízlésük szerint díszíthettek fel.

Mindenki nagyon jól érezte magát, szebbnél szebb díszekkel és sok örömteli élménnyel indultak haza, hogy otthon kellemes hangulatban teljen el ez a meghitt ünnep.