Fiúk kispályás focibajnoksága 2007/2008

           

A tanév kezdetén bejelentkeztünk csapatainkkal a foci fordulókba. Az idén szintén minden kategóriában részt vettünk, kisebb nagyobb sikerekkel.

Az 1-4. évfolyam McDONALD kupa, amit idén hazai pályán tartottunk meg. A csoportunkban 4 csapat képviselte magát: Lakszakállas, Ekel, Nemesócsa magyar és Nemesócsa szlovák alapiskola. Ebből Ekel focicsapata jutott a komáromi fordulóba.

Csapattagok: Bugár Zoltán, Kiss Tamás, Kosár Dávid, Kürthy Tamás, Kovács Máté, Macejko Dávid, Mocsi Attila, Kovács Krisztián, Kacz Roderik.

A következő kategóriába az 5-6. évf. tanulói tartoztak. A csoporton belüli küzdelmekre Nemesócsán került sor 2008 április 10-én.

Csapattagok: Varga György, Szalai Dávid, Fónod Dominik, Győri Máté, Végh Ákos, Kovács Viktor, Vajlik Zoltán, Rehling Dávid, Závodny Ferenc. A csoportból a mi focistáink nem jutottak tovább a következő fordulóba.

         A legidősebb fiúcsapatunk méltón képviselte iskolánkat. 34 csapat nevezett be. Az első fordulóra Nemesócsára mentünk, ahol 5 csapat küzdött a továbbjutásért. Ezt csoportot veretlenül megnyertük és tovább jutottunk a komáromi fordulóba. Ennek a fordulónak a Munka utcai Alapiskola volt a házigazdája, ahol szintén csoportelsőként végeztünk. 2008. május 20-án rendezték a járási bajnokság döntőjét a 4 legjobb csapat részvételével. Résztvevők: Eötvös utcai AI, Munka utcai AI, Gyallai AI és Lakszakállasi AI csapata. Sajnos az időjárás ezen a napon nem kedvezett. Szakadó esőben a fiúk bejutottak a döntőbe, a gyallai szlovák iskola volt az ellenfelük. Alulmaradtak a fiúk, de így is járási 2. helyet szereztek. Gratulálunk a fiúknak! További sok sikert!

Csapattagok: Csápai Szilárd, Hury Péter, Benedek Ferenc, Ferenczi Viktor, Cseh Krisztián, Vörös László, Dorozlai Csaba, Domonkos Tibor, Császár Zsolt, Benedek Zsolt, Nagy Vince, Rákócza Balázs és Bajcsy Árpád.

 

Lányok focibajnoksága 2007/2008

 

 

Az idei tanévben is sikerült egy lánycsapatot összeállítani. Az első fordulóra Naszvadon került sor. Két naszvadi alapiskola Gúta és Lakszakállas vett részt benne. Elég erős csoportnak bizonyult. A naszvadi kézilabdás lányok  a foci terén is nagyon szépen szerepeltek, így ők lettek a továbbjutók.

Csapattagok: Bartal Éva, Tok Anikó, Vass Nikoletta, Polák Emőke, Kucsora Réka, Deák Mónika, Nagy Tünde, Boka Szabina, Rákócza Klaudia.