Koszorúcska

A tánciskola már szeptemberben elkezdődött. A táncpróbákon megpróbáltuk elsajátítani az egyes tánclépéseket. Volt olyan, aki hamar megtanulta, volt olyan, akinek több időre és gyakorlásra volt szüksége. A legnagyobb problémát mégis a párok kiválasztása jelentette.

Tanárunk, Morva Pali bácsi, igyekezett megtanítani velünk a táncokat. Mindenki kedvence a Jive volt. Hosszú hónapok lázas készülődése után elérkezett a nagy nap. A mi koszorúcskánk 2004. december 11-én került megrendezésre a helyi szövetkezet éttermében. Mindenki nagyon izgult. Elindult a zene, bevonultunk a terembe. Minden szem ránk szegeződött. Elkezdtünk táncolni, valahogy az idő gyorsan telt. A harmadik kör után a fiúk felkérték az édesanyjukat, a lányok pedig az édesapjukkal táncoltak. Ezután kezdődött a bál, ahol mindenki kedvére szórakozhatott. Körülbelül éjfélkor elkezdődött a tombolahúzás. A legszerencsésebbek akár két ajándékkal is hazatérhettek. Hajnali kettőig roptuk a táncot, ünnepélyesen lezártuk az estét, majd összerakodtunk és hazaindultunk.

A hétfői napunk az élmények felelevenítésével telt. Elmeséltük egymásnak, ki mikor ment aludni vasárnap és mikor kelt fel. Természetesen azt is megbeszéltük, ki hogyan érezte magát. A koszorúcska egy feledhetetlen élmény mindenki számára.                     

A 9.osztály tanulói

 

Bevonulás

Seregszemle

 

Megnyitó